Hoppborg – Barnens favorit

Hoppborg – det roliga sättet att hoppa runt

Efter flera månader av skola vill dina barn säkert bara släppa loss, ta det lugnt, och ha lite kul. Varför tar du inte med dig barnen dit de kan ha kul? Ta med dem någonstans där det finns en hoppborg och du märker direkt hur de lyser upp och bara vill kasta sig in när de ser alla färgerna och känner den studsiga marken. Ibland får till och med föräldrarna vara med. Hoppborgar är perfekta för födelsedagsfester, när skolan har slutat och sommarlovet precis börjat, till skolinsamlingar, och alla andra slags fester och evenemang för barn som du kan tänka dig. Om du inte testat att hoppa hoppborg tidigare så kommer du att bli förvånad över hur roligt det är och hur snabbt tiden går när du studsar runt i hoppborgen. Du kommer att känna dig som ett barn igen, och dina barn kommer att ha riktigt roligt i hoppborgen.

Hoppborgar är stora, uppblåsbara leksaker där barnen kan springa och hoppa omkring. Då blir både barnen och benen fulla med hopp och spring. De här borgarna är gjorda av en blandning av PVC (eller vinyl) och nylon. PVC är både köldbeständigt (till minus 20) och brandsäkert. PVC som används till de här leksakerna är både barnsäker och blyfri och av högsta kvalitet.

En hoppborg finns i alla möjliga olika utföranden, från seriefigurer till olika teman. Det finns hoppborgar med prinsess-tema, slott-tema, djur-tema, i form av tropiska öar eller till och med hoppborgar med rutschkanor etc. Det är bara att anpassa hoppborgen efter ditt barns intressen.
Några hoppborgar går direkt ut på marknaden för att säljas. Förutom de vanliga designerna kan du beställa just din design med en färg som du valt färgen. Priset här kan börja på mellan 1 000 och 1 500 kr och fortsätta uppåt beroende på utseende och storlek. Tillverkarna säljer oftast en hoppborg med en garanti där de kommer och underhåller eller reparerar den åt dig i vanligtvis 12 eller 24 månader.

Om du inte vill köpa en hoppborg, men istället vill hyra en eller två för ett tillfälle är det också fullt möjligt. Tänk på att välja ett tema eller en design som barnen tycker om. Vissa teman kan försvinna snabbt så det kan vara bra att boka din hoppborg åtminstone en månad i förväg så att du säkert får den du vill ha.

Innan du hyr bör du se till att uthyrarna tar hand om leveransen, riggandet och allt annat som hör till. Du bör även se till att den är säker för barnen och att det inte finns några hål som måste lagas. Hör av dig i förväg för att undvika strul, och se till att du får en hoppborg som håller måttet och passar tillfället, oavsett om det är ett födelsedagskalas med Spindelmannen-tema eller någon annan form av evenemang. Du kommer garanterat att hitta en hoppborg som passar just dig!

För att få det bästa priset så bör du leta på nätet efter flera olika företag som erbjuder att uthyrning eller försäljning av hoppborgar. Du kan även hitta andra uppblåsbara leksaker där som kan vara av användning till det tillfälle du ska ha hoppborgen, t.ex. uppblåsbara vattenrutschkanor. Om du hyr den bästa och säkraste hoppborgen så kommen dina och andras barn ha kul i flera timmar hoppandes omkring!